W paczce można znaleźć m.in. miód wielokwiatowy od Miody Wileńskich, konfiturę Korzenna Cytryna od Cytrynowe Królowe, olej z Lnianki (Rydzowy) od Zielonego Nurtu, tradycyjna nalewkę wg staropolskiej receptury od Białego Domu, buraczkowa konfitura od Rudej Gotowanie, domową granolę od True Taste Hunters. Nie zabrakło także przyjemności dla ducha – najnowsze, świąteczne wydanie Magazynu Usta doskonale umili świąteczne wieczory, a wyjątkowy kalendarz Sezonownik sprawi, że kolejny rok upłynie w rytmie natury. Paczkę można zamawiać do 13 grudnia pod adresem www.slowpaczka.pl
Cena paczki 129 zł .
Zdjęcie: Lauren&Co
Zobacz też podobne artykuły
USTA 4 już są!
Pachnący świętami i zimą czwarty numer Magazynu Usta właśnie trafia do sprzedaży. A w nim: rozmowa z jednym z najciekawszych, współczesnych polskich artystów, Pawłem Althamerem, który opowiada nam o tym, że żywi się energią kosmosu, że jego Wigilia jest ruchoma, a także zdradza nam, jaką restaurację otwiera niebawem jego syn. Publikujemy pamiętnik z zaplecza Nomy, pisany
# ARAKI, Maria Przybyszewska, Noma, PAWEŁ ALTHAMER, rene Redzepi, Usta magazynPrzewodnik po Warszawie
Od pierwszego numeru UST, w którym prezentowaliśmy Berlin, i drugiego, gdzie pojawił się Poznań, opublikowaliśmy już 21 przewodników po miastach w Polsce i za granicą. Nie było wśród nich dotychczas Warszawy, choć odpowiedni bedeker jej się należy, a tutejsze miejsca znamy świetnie – ze wszystkimi ich niuansami; nie raz obserwowaliśmy jak powstają, znamy ich zawikłane
#Kawa, rośliny i sport
Cała kawiarnia tonie w kwiatach, rośliny stoją na podłodze, w oknach. Przy wejściu mały gąszcz, w nich ukryte dwa fotele. W tej roślinnej enklawie można się zaszyć, by wypić perfekcyjne espresso lub aromatycznego dripa, zjeść domowe, jeszcze ciepłe pain au chocolat albo delikatny sernik. Poczytać, posiedzieć, pomyśleć. I spotkać przemiłych właścicieli, Anię i Kubę. USTA
# Ana Markowiak, Błażej Stempin, Brisman, coffee, kawowoy bar, Kuba Markowiak, Mateusz Gaca, Piece of Cake, Poznań, Ralf Rüller, rośliny, seks, The BarnUSTA 8
Przedstawiamy USTA jesienno-zimowe. Już z okładki pachnie od nich lasem, świerkiem, a w środku, poza świątecznym relaksem i smakołykami, znajdziecie też przewodnik po Śląsku, sekcję o narzędziach kuchennych, rozmowę z Markiem Raczkowskim oraz z kelnerami, którzy w swoją pracę wkładają serce. Długo naradzaliśmy się jaki przewodnik przygotować dla was tym razem. Skoro byliśmy już w Poznaniu,
#