JEMY, MÓWIMY, CAŁUJEMY
WYDARZENIA

Zakwitną restauracje


Warto też przypomnieć, że już ruszyły rezerwacje, czego się spodziewać, an co stawiać, co rezerwować? Oto krótki przewodnik.
 
Rozbrat20 zaserwuje balotynę z kurczaka zagrodowego w towarzystwie duxelle z pieczarek i sałaty masłowej z dressingiem cytrynowym.

Shipudei Berek przygotuje dla Was Shipud, czyli izraelski szaszłyk, do wyboru z siekanej jagnięciny, kurczaka lub kurzych wątróbek.
„Bombaj Masala” Restauracja Indyjska podbije Wasze podniebienia tradycyjnym daniem z Indii, czyli kurczakiem w kokosowym sosie z liśćmi curry.
W L’Arc Varsovie będziecie mieli przyjemność zacząć kolację od Ostryg Fine de Claire.
W MONTENEGRO – Restaurant & Bar spróbujecie Ćevapcici, czyli tradycyjny, czarnogórski szaszłyk z mielonego mięsa jagnięco-wołowego.
The Cool Cat zaskoczy Was długo pieczonym boczekiem ze Złotnickiej Pstrej, podanym z pietruszkowo-waniliowym puree, porem i ziołami.
Już dziś dokonajcie Rezerwacji, aby zaprosić bliskich do wymarzonych Stolików podczas wiosennego Restaurant Weeka!
 
http://bit.ly/RW_Warszawa
Do zobaczenia przy stole!

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Berlin

  • Poznań

  • Sztokholm

  • Budapeszt

  • Lato

  • San Francisco

  • Amsterdam

  • Kraków

  • Lizbona

  • Śląsk

  • Trójmiasto

  • Madryt

  • Tel Aviv

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa