Redakcja

Meet Polish Meat

To projekt dyplomowy studentki wydziału turystyki w Amsterdamie  , który USTA wspierają. Emilia zobowiązała się do stworzenia mięsnego szlaku kulinarnego w województwie mazowieckim, którego celem jest zaprezentowanie nowej jakości polskiej wołowiny zarówno w hodowli, jak już  w postaci produktu – wysokiej jakości mięsa.

– 4/05/2016 –

 

Połączenie szlaku z warsztatami służy odkryciu regionalnych smaków Mazowsza oraz nauce tradycyjnych, lecz ciągle praktykowanych metod obróbki mięsa. Emilia chce dać posmak tego, jak wyglądała polska kuchnia kiedyś, ale tez, co może osiągnąć dzisiaj. Emilia potrzebuje waszego wsparcia przy tworzeniu tego szlaku. Poświećcie kilka minut, by wypełnić poniższa ankietę. Z góry bardzo dziękujemy!

 

 

https://meetpolishmeat.typeform.com/to/kFjp24

 

 

 

2016-05-05 09.43.28 am

2016-05-05 09.48.41 am





comments powered by Disqus