JEMY, MÓWIMY, CAŁUJEMY
WYDARZENIA

Kaiseki w Yumiko


Youmiko, pierwsze w stolicy wegańskie sushi, chce w ten sposób uczcić pól roku swojego działania. Do kooperacji zaprosiło Michała Gniłka czyli Mickey Rottena, dobrez znanego czytelnikom UST oraz Pawła Gnatowskiego, pomysłodawcę i autora menu Yumiko, na co dzień szefa kuchni w Youmiko Kraków.
Podczas Weekendu Kaiseki Yumiko zaprasza na:
– brunch (w godz. 12 – 17) w cenie 49 zł/os składający się z 5 pozycji: sałatki, 4 rodzajów sushi, tempury, miso z czterema rodzajami pikli oraz deseru,
– kolację (w godz. 18 – 22) w cenie 109 zł/os składającą się z 9 pozycji: 4 przystawek, sałatki, zupy, potrawy z grilla, 4 rodzajów sushi, warzyw gotowanych, tempury, miso z czterema rodzajami pikli oraz deseru.
Wcześniejsze rezerwacje wskazane.
https://www.facebook.com/events/275763899453458/

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa