
MOD POP-UP
Trisno Hamid, szef kuchni MODa komponuje piątkową kolację i sobotni brunch z produktów pochodzących z BioBazaru zgodnie z haslem „z farmy prosto na stół”. Przegrzebki w sosie pomarańczowo cytrynowym z kolendrą i arbuzem, sardynki z młodymi ziemniakami, wędzonym boczkiem, fenkułem i chilli aioli, sałaty z owocami, serem Comté i limonkowym winegretem czy pomidory z pudrem truflowym. Zjecie tam dania niedostępne na codzień w MOD. Co tydzień Tris będzie zaskakiwał nowym menu.
ALTERWINA
Dwaj Francuzi z Alterwina, byli producenci muzyczni, porzucili Paryż i postanowili otworzyć w Polsce sklep z francuskimi winami naturalnymi. Do naszego kraju przywieźli cenione i lubiane na całym świecie butelki. Swoje wina serwują w szalenie atrakcyjnych cenach
PIĄTEK 17-22 kolacja
SOBOTA 10-16 brunch
Fabryka Norblina, Żelazna 51/53, Hala nr 3, stoisko ALTERWINA
KONTAKT:
https://www.facebook.com/MODOleandrow8/?fref=ts
TEL. 570 205 746
zdjęcia: Małgorzata Minta/www.mintaeats.pl

comments powered by Disqus