Redakcja

Weganie z Oregonu!

Książka Minimalist Baker w końcu po polsku – w księgarniach od 14 września! Dana Shultz, która wraz mężem Johnem prowadzi blog od 2012 roku, zyskała sobie rzesze fanów na całym świecie – a to za sprawą soczystych, prostych zdjęć i nieskomplikowanych przepisów na wegańskie i bezglutenowe potrawy.

– 26/09/2016 –

 

 

Dana udowadnia, że wystarczy kilka składników (i że wcale nie trzeba wiele czasu), by przygotować pyszne śniadaniowe burrito albo curry z marchewką i zieloną soczewicą. A jeśli wolicie coś słodkiego, skuszą was na pewno karmelowe lody z masłem orzechowym albo wegańskie tiramisu. Z Portland w stanie Oregon prosto do polskich kuchni.

 

2016-10-26-01-09-15-pm 042_breakfast-veganbreakfastburrito 178_mains-jackfruitsandwich





comments powered by Disqus