


Marta Gessler już po raz drugi zaprasza na trzydniowe Targi Książki Kulinarnej. Rozpoczynającemu się 25 lipca wydarzeniu przyświeca hasło „EDUKU-JEMY!”. Znowu dziedziniec warszawskiego CSW wypełni się kulinariami. Pamiątka z podroży do najodleglejszego zakątka świata, gadżet, inspiracja, dzieło sztuki – różnie traktujemy nasze książki kulinarne, jednak każda z nich jest przede wszystkim źródłem wiedzy, rozwija nasze
#Dziś ruszył w stolicy UberEATS, dzięki niemu zamawianie jedzenia z ulubionych restauracji z dostawą do domu lub biura będzie jeszcze prostsze. Warszawa jest dziesiątym miastem w Europie i pierwszym w Europie Środkowo-Wschodniej, w którym dostępna jest aplikacja. Na razie jedynym w Polsce, ale firma zapowiada, że podobnie jak było w przypadku UBERa, mają zamiar szybko sie
#W weekend 7-8 października odbędzie się 5 edycja Targów Książki Kulinarnej. USTA patronują i zapraszają na swoje stoisko. W popupie USTA+UASHMAHA+KWIATY&MIUT podczas Targów Książki Kulinarnej znalecie piękne rośliny donniczkowe oraz wyjątkowe torby, ktore mogą służyć jako osłonki do kwiatów. Uashmama to wyjątkowa technologia, która papierowi nadaje trwałość i wygląd skóry. Wegańskie torby są świetną alternatywą dla
#Gdy w parku Rydza-Śmigłego robi się zielono, to znak, że do Na Lato również wkracza wiosna. Szef kuchni Michał Myszkiewicz przygotował kilkanaście nowych dań inspirowanych wiosennymi smakami. Sezonowość i świeżość produktów to podstawa filozofii kulinarnej Na Lato, tak więc nowalijki na stół! Wiosenną ucztę możemy zacząć od foie gras z marynowanym rabarbarem i korzennym chlebem, oczywiście
#