Redakcja

IZRAELSKI POP UP W EDENIE

Z okazji 1 urodzin naszego bistro Edene na trzy dni stery w nim przejmie Eitan Vanunu, utalentowany izraelski szef kuchni. Specjalnie na te dni stworzył wegańskie dania nawiązujące do kuchni Izraela.

– 3/06/2019 –

Eitan znany m.in. jako szef Halutzim 3, nowoczesnego bistro w Tel Avivie, umiejętnie łączy lokalne produkty z nowoczesną kuchią europejską i szczyptą inspiracji południową Azją. W Edenie zaproponuje roślinne dania, które będą odniesieniem do nowoczesnej kuchni izraelskiej, bazujące na sezonowych warzywach i owocach. Zapowiada się pysznie!

 
PLAN DZIAŁAŃ:
 
PIĄTEK/SOBOTA
Zapraszamy na kolację z 4 daniowym menu degustacyjnym
 
Cena od osoby 119 pln
Stoliki można rezerwować na godz 18.00 i 20.00
 
NIEDZIELA
Brunch w godzinach 10-14.00
34 pln od osoby
 
Rezerwacja miejsc tel +48698646662 lub hello@edenbistro.pl
 
 
 
 
 




comments powered by Disqus