Zobacz też podobne artykuły
On stinky cheese, dinosaurs and what an orgasm has to do with fish sauce
David Zilber, head of the fermentation laboratory at Copenhagen’s Noma, tells USTOM about fermentation, its importance for our civilisation, its early beginnings and current developments. You probably know what I’m going to ask you? What is fermentation? The conversion of sugar into alcohol? Almost. Fermentation is the conversion of one ingredient into another ingredient using microorganisms. How did it happen
# David Zilber, fermantacja, Noma(Polski) Placuszki buraczane z migdałową awanturką i dresingiem z rzodkiewki
Sorry, this entry is only available in Polish.
# Michał Gniłka, Mickey Rotten, placuszkiCARROT PUREE WITH COCONUT YOGURT
Cinderella among vegetables. Ordinary, everyday, cheap. After corn and beet, Mickey Rooten works with the third component – carrot. He begins with a carrot pure with coconut yogurt. After tasting this dish we begin to see in our heroine royal features. Enjoy your meal! Ingredients: 500 g carrots 300 ml of water zest of half an orange 70g raisins 50 g
# breakfast, carrot, marchewka, Michał Gniłka, Mickey Rooten, śniadaniaJest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#