WE KISS, WE EAT, WE TALK
RECIPES

Geranium flavored aronia compote

Ingredients: (4 liters of compote)

  • 1kg aronia berries (berries with no twigs)
  • 1 kg apples
  • 500g raspberries
  • a few sprigs of geraniums
  • sugar or honey

Wash aronia, pour 4.5l of water and cook covered for 30 minutes, until the fruits burst. Peel apples, remove cores, cut into slices and add to the aronia. After another 30 minutes, add raspberries and sugar. Put away to cool down, and when it’s no longer hot but warm add geranium leaves. Cool it down in the refrigerator and serve with ice cubes. So simple!

 

Recipe: Magdalena Święciaszek, photo: USTA Magazine

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin