WE KISS, WE EAT, WE TALK
RECIPES

Coconut ice cream with salty caramel and peanuts

Ingredients:

・ 1 liter of coconut milk with high fat content
・ 250 g agave syrup or maple
・ 300 grams of peanut butter
・ 1 teaspoon Himalayan salt
・ nasturtium flowers

Warm up agave or maple syrup in a saucepan until you get a light caramel. Add coconut milk and cook again until the caramel dissolves completely. Season with salt and blend with peanut butter until smooth. Pour into ice cream machine and freeze. If you don’t have such a device – freeze the mass in a shallow dish and after freezing cut into cubes and mix in the blender to a smooth ice cream. Serve with nasturtium flowers, topped with a little agave or maple syrup.

Recipe: Michał Gniłka, Photo: USTA Magazine

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin