WE KISS, WE EAT, WE TALK
RECIPES, EVENTS

Winter Awakening

 

Ingredients:

  • Fresh ginger, peeled and washed
  • 40 ml Cointreau
  • 15 ml dry vermouth
  • 10 ml lemon juice
  • 5 ml sugar syrup
  • 30 ml good quality cranberry juice

Directions: press fresh ginger at the bottom of the shaker, pour in all ingredients, add ice and shake. Pour into glass without ice, decorate with dry cranberries or slice of ginger. The glass: coupette, cocktail or martini glass.

Między Ustami, Warsaw, Mokotowska 33/35

www.facebook.com/Między-Ustami
Bar

Recipe: Marlena Szymków and Maciej Duch | Między Ustami

Photos: Krzysztof Kozanowski | Magazyn USTA

Stylist: Renata Prandota-Prandecka | Magazyn USTA

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin