WE KISS, WE EAT, WE TALK
RECIPES

Brazilian Breakfast


 

 
 
 
 
Cuscuz de Milho (serves two)

  • 250 g corn flakes
  • 100 g freshly grated coconut (you can also use dry coconut flakes)
  • 3 tablespoons coconut sugar (of course you can use less if you like)
  • 1/2 teaspoon salt
  • 200 ml coconut milk
  • 150 ml water
  • Steam pot

 
 
1. Mix thoroughly all dry ingredients.
2. Add coconut milk and water. Mix and set aside for 10 min.
3. Heat the steam pot and put the baking paper on the steam rack or steam basket. Pour the mixture on the paper, even the surface but do not flatten.
4. Boil for 15 minutes.
5. Sprinkle with coconut. Serve hot! Buenos dias!
 
Recipe: Maria Przybyszewska, photos: Krzysztof Kozanowski/USTA Magazine

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin