JEMY, MÓWIMY, CAŁUJEMY
WYDARZENIA

Warsztaty UST w Poznaniu

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT oraz Magazyn USTA zachęcają do wzięcia udziału w warsztatach SUPERFOODS. Maria Przybyszewska znana z prowadzenia kuchni w stołecznych Sto900, bar Studio oraz Pewnego Razu Cafe będzie nas przekonywać, że superfoods to doskonałe uzupełnienie naszej diety, które poprawiają nasze samopoczucie i zdrowie. Na warsztatach przygotujemy m.in. krem z pasternaku ze szpinakiem i spiruliną, tajską sałatkę z tofu i jagodami goji, czy pęczotto z fenkułem, gruszką i suszonymi owocami morwy. Nie zabraknie także energetyzujących koktajli do przygotowania na bazie mleka ryżowego, sojowego czy wody kokosowej. Maria Przybyszewska skończyła fotografię, studiowała również produkcję filmową aż do czasu, kiedy zrozumiała, że kuchnia to jej cały świat. Od tego momentu stale podnosi swoje kwalifikacje, a w najbliższym czasie będzie stażystką w najlepszej restauracji na świecie – Noma w Kopenhadze. Termin warsztatów: 15 czerwca (niedziela) godz. 11:00 – 14:00 i 15:00 – 18:00 Cena: 130zł Zapisy pod adresem: warsztaty@spot.poznan.pl Liczba miejsc ograniczona.

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin