Warto też przypomnieć, że już ruszyły rezerwacje, czego się spodziewać, an co stawiać, co rezerwować? Oto krótki przewodnik.
Rozbrat20 zaserwuje balotynę z kurczaka zagrodowego w towarzystwie duxelle z pieczarek i sałaty masłowej z dressingiem cytrynowym.
„Bombaj Masala” Restauracja Indyjska podbije Wasze podniebienia tradycyjnym daniem z Indii, czyli kurczakiem w kokosowym sosie z liśćmi curry.
W L’Arc Varsovie będziecie mieli przyjemność zacząć kolację od Ostryg Fine de Claire.
W MONTENEGRO – Restaurant & Bar spróbujecie Ćevapcici, czyli tradycyjny, czarnogórski szaszłyk z mielonego mięsa jagnięco-wołowego.
The Cool Cat zaskoczy Was długo pieczonym boczekiem ze Złotnickiej Pstrej, podanym z pietruszkowo-waniliowym puree, porem i ziołami.
Już dziś dokonajcie Rezerwacji, aby zaprosić bliskich do wymarzonych Stolików podczas wiosennego Restaurant Weeka!
http://bit.ly/RW_Warszawa
Do zobaczenia przy stole!