JEMY, MÓWIMY, CAŁUJEMY
WYDARZENIA

Pop up MOD

13840515_10207183114159661_914110191_o
MOD POP-UP
Trisno Hamid, szef kuchni MODa komponuje piątkową kolację i sobotni brunch z produktów pochodzących z BioBazaru zgodnie z haslem „z farmy prosto na stół”. Przegrzebki w sosie pomarańczowo cytrynowym z kolendrą i arbuzem, sardynki z młodymi ziemniakami, wędzonym boczkiem, fenkułem i chilli aioli, sałaty z owocami, serem Comté i limonkowym winegretem czy pomidory z pudrem truflowym. Zjecie tam dania niedostępne na codzień w MOD. Co tydzień Tris będzie zaskakiwał nowym menu.
ALTERWINA
Dwaj Francuzi z Alterwina, byli producenci muzyczni, porzucili Paryż i postanowili otworzyć w Polsce sklep z francuskimi winami naturalnymi. Do naszego kraju przywieźli cenione i lubiane na całym świecie butelki. Swoje wina serwują w szalenie atrakcyjnych cenach
PIĄTEK 17-22 kolacja
SOBOTA 10-16 brunch
Fabryka Norblina, Żelazna 51/53, Hala nr 3, stoisko ALTERWINA
KONTAKT:
https://www.facebook.com/MODOleandrow8/?fref=ts
TEL. 570 205 746
13694315_10207105802706923_1826611619_o 13833545_10207183113719650_1129539770_o
zdjęcia: Małgorzata Minta/www.mintaeats.pl

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin