Lord Somersby zaprosił gości do wspólnego celebrowania jesieni wraz z nowym, limitowanym wariantem Somersby Apple Blend 2016. Na spotkaniu, wspólnie z przyjaciółmi, smaki jesieni odkrywali m.in. Łukasz Jakóbiak, Charlize Mystery, Ekskluzywny Menel i Karolina Gołębiewska z kanału Stylizacje.TV.
Zaproszeni goście poznali także propozycje dań wykorzystujących sezonowe warzywa i owoce, które doskonale komponują się z jesiennym wariantem Somersby, a także pokusili się o własne kompliacje. W spotkaniu uczestniczyli znani i lubiani przedstawiciele blogosfery i mediów internetowch: Łukasz Jakóbiak, Charlize Mystery, White Plate, StayFly, Ekskluzywny Menel, Stylizacje.TV, DG Show TV, Krytyka Kulinarna i Vienio. Efekty ich zabawy smakami i Somersby Apple Blend 2016 można znaleźć na ich kanałach social media.
Somersby Apple Blend 2016 to nowy, limitowany wariant dobrze znanego napoju piwnego Somersby, stworzony dzięki unikalnemu połączeniu różnych odmian jabłek. jego smak doskonale komponuje się z wieloma potrawami, w szczególności z pieczonymi jesiennymi warzywami, tartą, makaronem i daniami mięsnymi. Warto postawić go na stole wśród wielu różnych pysznych dań i wzbogacić w ten sposób przyjemne chwile ze znajomymi.
Somersby Apple Blend 2016 (zawartość alkoholu 4,5%) jest dostępny
w sprzedaży od końca lata do końca jesieni w sugerowanej cenie detalicznej 4,49 zł, butelka 0,4 l.
Zobacz też podobne artykuły
Nowi w Tubie
Tuba Smaku wystartowała w sierpniu, a już po niecałych 2 miesiącach wszystkie jej kanały odnotowują regularne wzrosty liczby subskrypcji. Idąc za ciosem, 11 października twórcy kanału wprowadzili do sieci kolejny kanał: Agata Stankiewicz, znana z programu „Bake off – Ale ciacho” wniesie do Tuby dużo słodyczy! W kolejce na start swojego kanału czekają też Rudy
# Tuba SmakuSzkoła w akcji
Warsztaty z zakresu prawidłowego żywienia dla 1200 dzieci, rodziców i opiekunów, przeszkolenie 35 edukatorów kulinarnych, prowadzących zajęcia dla dzieci i 65 pracowników zkolnych stołówek –takimi wynikami za ubiegły rok może pochwalić się Fundacja „Szkoła na widelcu”. Dzięki wsparciu finansowemu z Programu Funduszu Inicjatyw Obywatelskich udało się przeprowadzić program edukacji kulinarnej w 12 jednostkach oświatowych w Warszawie.
# Grzegorz Łapanowski, Szkoła na widelcuDynia na drogę
Dla nas weekendy są często czasem podróży. Odrywamy się od codzienności i ruszamy w drogę. Ale jak uczyła Mama Muminka, przed każdą podróżą mniejszą lub większą warto dobrze zjeść. Dlatego dzisiejsza rozpUSTA to sycący krem z pieczonej dyni ze świeżym jabłkiem, imbirem i cynamonem. Ahoj! Składniki: 300 g dyni upieczonej i obranej ze skóry (najlepiej Muscat de
# breakfast, DYNIA, friday recepie, granat, journey, kozanowski, Magdalena Swięciaszek, pomergranate, pumpkin puree, Rajman, rozpusta, travel, USTAKsiążki i kwiaty
Już w piątek startuje w Warszawie 4. edycja Targów Książki Kulinarnej. USTA wezmą w nich udział! Na naszym stoisku znajdziecie wszystkie nasze publikacje książkowe, magazyny, plakaty, a także kilka atrakcji przygotowanych wspólnie z MOD. Zapraszamy! W tym roku hasło przewodnie imprezy brzmi: SMAKUJEMY! Potrzebujemy wytchnienia od eksperymentów, skupienia na prezentacji, nazewnictwie i nieskazitelnej technice. Zatrzymajmy się
# CSW, kuchnia, kulinaria, Qchnia artystyczna, Targi Ksiażki Kulinarnej, wydawnictwa, Zamek Ujazdowski