Z ust do ust przekazujemy sobie informacje, o tym, czego można doświadczyć w danym miejscu. Tymi informacjami chcemy podzielić się w Wami. Już drugi raz spotkamy się we Wrocławiu. Podczas jednego wyjątkowego dnia zgromadzimy rzemieślników i artystow, aby dać naszym gościom możliwość spotkania, poznania tego, czym na co dzień się zajmują. Rozmowy, warsztaty, spotkania, jedzenie, muzyka. Spędzmy razem sobotę w ogrodzie hotelu PURO.
Cykl imprez tworzony przez magazyn USTA w kooperacji z siecią PURO Hotels.
więcej informacji tu
30 września, hotel PURO, ul. Pawła Wlodkowica 6
Zobacz też podobne artykuły
Oko na Wrocław vol. 4
Kilka chwil w łóżku z Yoko i Johnem, japońska godzina rozkoszy dla ciała i podniebienia, relaks w ogrodzie instalacji pełnej dźwięków i zapachów, jednodniowa galeria sztuki i instalacje site specific – po roku nieobecności, znów wracamy do Wrocławia, by 7 września w ramach wydarzenia Oko na Wrocław pokazać Wam – w zupełnie nowy sposób – najciekawsze
# design, jedzenie, Oko na Wrocław, rzemiosło, WrocławOko na Warszawę
Długo czekaliśmy na ten moment. W końcu otworzył się Hotel Puro w Warszawie. I jako pierwsi zorganizujemy w nim imprezę – nasze cykliczne Oko na… Już 11 maja. Zapraszamy! Ludzie, miejsca, projekty – to oni decydują̨, że pobyt w Warszawie, Poznaniu, Krakowie czy Gdańsku może mieć swój niepowtarzalny klimat. Bo przecież odwiedzając miasta poznajemy je przez
# Malwina Konopacka, Memory, Michał Loba, Oko na Warszawę, Puro Hotel, Puro Hotel Warszawa, Tymek Jezierski, WidokSpójrz z nami na Wrocław
W naszym nowym cyklu „OKO na…” będziemy prezentować przedsięwzięcia i marki, które tworzą charakter miasta. Ludzie, miejsca, projekty – to oni decydują, że pobyt we Wrocławiu, Poznaniu, Krakowie czy Gdańsku może mieć swój niepowtarzalny klimat. Odwiedzając miasta poznajemy je przez artystów, architekturę, jedzenie, design i sztukę. To one wszystkie razem tworzą DNA miasta, jego unikalny
# hotel Puro, Oko na WrocławPrzewodnik po Trójmieście
Zamiast z tłumem turystów i wczasowiczów tłoczyć się w sieciowych kawiarniach i smażalniach serwujących ryby prosto z zamrażalnika, skierujcie kroki do miejsc znanych tylko wtajemniczonym mieszkańcom aglomeracji. Odwiedziliśmy Trójmiasto przed sezonem, by artystkę Annę Królikiewicz i innych zaprzyjaźnionych insajderów wypytać, dokąd należy pójść – nie tylko w celach kulinarnych. Całość do przeczytania w magazynie, tu
# Gdańsk, Gdynia, SOPOT