Tuba Smaku – projekt utworzony przez Pascala Brodnickiego łączy najlepszych kucharzy i pasjonatów kuchni – między innymi Agnieszkę Mielczarek, Daniela Brzezińskiego oraz Mickeya Rottena w jednym miejscu. Widzowie docenili pomysł Pascala, jak i talent jego oraz współtwórców Tuby Smaku, czego dowodem są rosnące liczby subskrybentów na poszczególnych kanałach. Kanał Pascala Brodnickiego zanotował ok 50% wzrost w liczbie subskrypcji przez miesiąc istnienia Tuby, a wszystkie kanały Tuby zyskały nowych widzów. Tuba Smaku spodobała się pasjonatom gotowania, a dużo jest też tych, którzy trafili na kanał przypadkiem i zostali na dłużej.
Propozycja Agaty Stankiewicz, finalistki programu „Bake Off – Ale Ciacho” to coś idealnego dla wszystkich łasuchów. Jej kanał Sugarlady to miejsce, gdzie każdy cukiernik amator znajdzie coś dla siebie. Prowadząca z humorem rozwiąże problemy i wątpliwości dotyczące m.in. opadającego biszkoptu czy przebitej kremówki. Widzowie będą mogli poznać zarówno proste, jak i zaawansowane techniki cukiernicze.
– Bardzo się cieszę, że mój kanał Sugarlady dołączył do Tuby Smaku! Pieczenie ciast od zawsze było moją pasją, jestem niesamowicie podekscytowana myślą, że będę mogła się nią podzielić z widzami Tuby Smaku – zdradza Agata Stankiewicz.
Rudy i Jorge, dwaj przyjaciele-podróżnicy zaprezentują kuchnie świata w prostym wydaniu! Jorge przez długi czas mieszkał w Meksyku, z kolei Rudy, globetrotter i prezenter radiowy wiele podróżował próbując smaków z całego świata. Połączenie tych dwóch osobowości stanowi gwarancję doskonałej zabawy oraz kuchni na najwyższym, światowym poziomie. Ich kanał zadebiutuje na Tubie w przeciągu kilku tygodni.
– Bardzo się cieszę się Tuba Smaku okazała się takim sukcesem. Wiele osób pisze, że dzięki niej odważyli się ugotować zupełnie nowe potrawy, poznali nowe smaki. To wspaniałe uczucie, kiedy wiesz, że ludzie poszerzają swoje kulinarne horyzonty. To daje ogromną motywację do kontynuowania pracy nad projektem – mówi Pascal Brodnicki, pomysłodawca i twórca sieci kanałów Tuba Smaku.
Zobacz też podobne artykuły
Książki i kwiaty
Już w piątek startuje w Warszawie 4. edycja Targów Książki Kulinarnej. USTA wezmą w nich udział! Na naszym stoisku znajdziecie wszystkie nasze publikacje książkowe, magazyny, plakaty, a także kilka atrakcji przygotowanych wspólnie z MOD. Zapraszamy! W tym roku hasło przewodnie imprezy brzmi: SMAKUJEMY! Potrzebujemy wytchnienia od eksperymentów, skupienia na prezentacji, nazewnictwie i nieskazitelnej technice. Zatrzymajmy się
# CSW, kuchnia, kulinaria, Qchnia artystyczna, Targi Ksiażki Kulinarnej, wydawnictwa, Zamek UjazdowskiTelefon w kwadrans
Nie trzeba chodzić do salonu, wybierać spośród miliona ofert, podpisywać umowy ani zastanawiać się, czy już zapłaciliśmy rachunki. Gdzie tak jest? W Folx! Rozmawiamy z Andrzejem Popławskim, dyrektorem marketingu i współtwórcą nowej wirtualnej sieci telefonicznej. Jak się robi sieć komórkową? Na to nie ma przepisu! Oczywiście inaczej jest tworzyć operatora infrastrukturalnego, jak Play czy T-Mobile, a inaczej
# Andrzej Popławski, Folx, karta SIM, mvno, Netflix, Play, roaming, SIM instant, Spotify, UBER, wirtualna sieć telefonicznaRok spontanicznego życia
Czy w nowej rzeczywistości, w której fine dining stoi pod znakiem zapytania, jest miejsce na nowe idee, kreatywne i kosztowne pomysły, na wakacje, luz i bliskość – zastanawia się wspólnie z nami René Redzepi, jeden z najbardziej wpływowych szefów kuchni na świecie, twórca kopenhaskiej restauracji NOMA. Rozmawia: Małgorzata Minta Ten rok miał być inny dla Nomy. Tymczasem
#Przewodnik po Warszawie
Od pierwszego numeru UST, w którym prezentowaliśmy Berlin, i drugiego, gdzie pojawił się Poznań, opublikowaliśmy już 21 przewodników po miastach w Polsce i za granicą. Nie było wśród nich dotychczas Warszawy, choć odpowiedni bedeker jej się należy, a tutejsze miejsca znamy świetnie – ze wszystkimi ich niuansami; nie raz obserwowaliśmy jak powstają, znamy ich zawikłane
#