Indigo Sour & Kinley tonic
- kostki lodu
- 40 ml bezalkoholowego ginu ziołowego lub mocny napar z ziołowej herbaty
- 30 ml kordiału limonkowego z dodatkiem herbaty z klitorii ternateńskiej (zabarwi koktajl na fioletowo)
- Kinley Tonic
- ewentualnie do ozdoby: pianka z trawy cytrynowej, puder truskawkowy, jadalne złoto
Wysoką szklankę (typu highball) wypełniamy lodem. Po kolei wlewamy do szklanki wszystkie składniki i delikatnie mieszamy.
Uzupełniamy tonikiem. Dekorujemy pianką z trawy cytrynowej, oprószamy pudrem z truskawki i jadalnym złotem.
Spritz & Bitter rose tonic
- kostki lodu
- 30 ml syropu typu bitter
- 40 ml soku z grejpfruta
- 20 ml soku z limonki
- Kinley Bitter Rose Tonic
Kieliszek do białego wina wypełniamy lodem. Po kolei wlewamy do kieliszka wszystkie składniki i delikatnie mieszamy.
Uzupełniamy tonikiem i ozdabiamy jadalnymi kwiatami.