JEMY, MÓWIMY, CAŁUJEMY
MIEJSCA, WYDARZENIA

Rydwany i gwiazdy na Sylwestra

Stworzymy dla Was tę sytuację razem z przyjaciółmi Edenu – szefową kuchni Anetą Zabiegałą @aneta.zabiegala i DJ-ką @daisy___cutter. Aneta, którą możecie kojarzyć z naszego cyklu Full Moon Dinner, pracuje na codzień we francuskim bistro w południowym Londynie. Była szefowa kuchni Yotama Ottolenghi do roślinnej kuchni podchodzi czule i zaskakująco. Ten wieczór będzie szansą, by poznać ją osobiście, porozmawiać, posłuchać o podejściu do kuchni, z czego bardzo się cieszymy. Sylwestrowe menu to comfort food kojący podniebienia i uziemiający w tu i teraz. Taki, który ma się ochotę wyczyścić z talerza kawałkiem świeżego chleba i to samo zaproponować bliskim. O oprawę muzyczną zadba daisy cutter, która zaprasza do zgłaszania requestów via edenowy Instagram. Bądźcie pewni, że usłyszycie swoje ulubione kawałki, a może poruszycie nimi towarzystwo do spontanicznego tańca?
Stroje inspirowane tarotem premiujemy specjalnym drinkiem astralnym. Początek wieczoru 21:00. O północy wzniesiemy toast na naszym tarasie ponad dachami Saskiej Kępy. Będą zimne ognie i bąbelki.
Cena: 290 pln (od osoby). W cenie kolacja oraz toast sylwestrowy.
Pełne menu znajdziecie na wydarzeniu na Facebooku 
⭑⭑⭑
Kolacja Anety Zabiegały o 18:30 – 220 pln od osoby.
Rezerwacja stoliku na g. 18:30 (kolacja) – https://bit.ly/3HXTx5c
Rezerwacja stoliku na g. 21:00 (kolacja + toast + DJ) – https://bit.ly/3YMfYAn

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin