WE KISS, WE EAT, WE TALK
RECIPES

BEET BROWNIE IN BEER SYRUP


Ingredients:
1 small beetroot – frozen
115 g oatmeal finely ground
1 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon baking soda
1 teaspoon salt
150 g dark chocolate coarsely chopped
500 g baked or cooked beet puree
30 g of cocoa powder
180 g of brown sugar type muscavado
120 g coconut oil
1 tablespoon of apple cider vinegar
 
Mix separately dry and wet ingredients and gently combine them together. Pour into a greased medium sized mold – about 20x30cm. Bake at 170 degrees for 35-40 minutes. Cool down overnight and cut into 5 cm squares. Pour the beer syrup on the top and grate a frozen beet on a fine grater.
Sauce:
500ml honey beer
200g brown sugar
Mix sugar with beer and cook over low heat to reduce the liquid by half.
Recipe: Mickey Rotten image: USTA Magazine

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin