Zobacz też podobne artykuły
(Polski) Abrakadabra na kilka talerzy, kimono i psa
Sorry, this entry is only available in Polish.
# bigos, BOŻE NARODZENIE, Londyn, pierogi, przepisy, święta, Wojtek Van PortekPOTATO STEW WITH OLIVES, WILD MUSHROOMS, CARAMELIZED ONION AND PORTO
Recently we had a walk in the winter forest. It was beautiful and sunny, but cold. We dreamed of a pot of soup cooked over the fire. And here it is: warming, easy to do. Vegan version of stew prepared by Mickey Rooten. Mushrooms, thyme and Porto give the special flavor. Ingredients: 200 g onion 500 g potatoes 100g
# gotowanie, grzyby, jedzenie, Mickey Rooten, mushroom, porto, przepisy, stew, vegan, wegańska zupa, zima, zupaJest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#Filo pastry cupcakes filled with nut ricotta and mushrooms in port wine
The weather is perfect for mushrooms and markets are full of gifts of the forest. Therefore, Mickey Rotten’s next recipe combines the ingredient of the month – nuts with mushrooms in a truly fall recipe. Crispy filo pastry filled with basil ricotta with Brazil nuts, which are accompanied by porcini mushrooms in port wine. nut ricotta: 250
# Mickey Rotten, przepis wegański, wegańska kuchnia