WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
Filo pastry cupcakes filled with nut ricotta and mushrooms in port wine
The weather is perfect for mushrooms and markets are full of gifts of the forest. Therefore, Mickey Rotten’s next recipe combines the ingredient of the month – nuts with mushrooms in a truly fall recipe. Crispy filo pastry filled with basil ricotta with Brazil nuts, which are accompanied by porcini mushrooms in port wine. nut ricotta: 250
# Mickey Rotten, przepis wegański, wegańska kuchnia(Polski) Abrakadabra na kilka talerzy, kimono i psa
Sorry, this entry is only available in Polish.
# bigos, BOŻE NARODZENIE, Londyn, pierogi, przepisy, święta, Wojtek Van PortekJest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#(Polski) Triangoli z dynią, pierogi z shitake
Sorry, this entry is only available in Polish.
#