Do dań dobrano znakomite nowozelandzkie wina z winnic Little Beauty i Salomon&Andrew.
Pasją Marcina Sasina od początku jego kariery jest kuchnia azjatycka. Aby zgłębić smaki i aromaty Azji regularnie podróżuje, odwiedzając najlepsze restauracje tego regionu, a także degustuje słynną kulinarną sztukę ulicy. W swojej karierze miał możliwość pracy z najlepszymi tajskimi szefami kuchni, którzy odkryli przed nim tajniki tej najciekawszej kuchni świata. Doświadczenie zdobywał w Tajlandii, Singapurze, Chinach, Korei. W restauracji InAzia
przybliża Polakom smaki Azji wykorzystując oryginalne produkty i przyprawy, które wyszukuje podczas swoich podróży kulinarnych.W swoim menu koncentruje się głownie na Tajlandii, Indonezji, Wietnamie i Chinach.
Marcin związany jest z kulinariami od 15 lat, a swoje doświadczenie zdobywał
w restauracjach pięciogwiazdowych hoteli, m.in. The Westin Warsaw oraz w warszawskim Sheratonie, gdzie obecnie pełni również funkcję zastępcy szefa kuchni hotelu. Marcin współpracuje również regularnie z organizacjami promującymi ekologiczną żywność w Europie i Azji.
Azja na Czerskiej
