Zobacz też podobne artykuły
Jest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#Buckwheat with coconut milk, strawberries in maple syrup and champagne
Mickey Rotten explored so far mainly the world of vegetables. While spring has brought the opportunity to choose a fruit as an ingredient of the month. And so here in June, Mrs. Strawberry is going to rule. We start with breakfast buckwheat with coconut milk on wholemeal bread toast and strawberries in champagne – from
# Mickey Rotten, przepis wegański, śniadanie, strawberry, truskawka, vegan recipieMALAYSIAN LAKSA WITH CAULIFLOWER AND OYSTER MUSHROOMS
Laksa is the essence of Asia. It’s a mix of flavors of Indonesia, Thailand and China. Coriander, coconut, ginger, lemongrass, tamarind. We know it especially in the version with shrimp and fish sauce. Mickey Rotten serves his Malaysian-vegan version, where the shellfish is replaced by vegetables, and fish sauce by limes. It will be perfect
# laksa, soup, vegan, wegańska(Polski) Pomidor jak sashimi
Sorry, this entry is only available in Polish.
# danie, Japan, japoński, Mickey Rotten, pomidor tomato, przepis, vegan, wegański