WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
Jest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polski.
#(Polski) Wesołych Świąt!
Sorry, this entry is only available in Polski.
#(Polski) Abrakadabra na kilka talerzy, kimono i psa
Sorry, this entry is only available in Polski.
# bigos, BOŻE NARODZENIE, Londyn, pierogi, przepisy, święta, Wojtek Van Portek(Polski) Chińskie bułeczki Bao z chrupiącą rzepą, konfiturą chilli i ogórkiem w tajskiej bazylii
Sorry, this entry is only available in Polski.
# bułeczki na parze, Mickey Rotten, rzepa, vegan recipie, wegańska, WEHAŃSKI