WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
Jest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#(Polski) Podzielę się kaszą
Sorry, this entry is only available in Polish.
# bulgur, gryczana jasna i palona, jaglana, jęczmienna, kukurydziana, kuskus, Maja Sobczak ", manna, orkiszowa, Owsiana, Qmam kaszę, quinoa, wydawnictwo muza(Polski) Uczta uczuciowa
Sorry, this entry is only available in Polish.
# Alicja Biała, Anda Rottenberg, Antonina Konopelska, Monika BrzywczyBooks & flowers
This Friday starts the 4th edition of the Culinary Book Fair in Warsaw. USTA Magazine will be there too! At our stand you will find all our books, magazine previous issues and posters, as well as some special treats prepared together with MOD Restaurant. Come and join us!
# CSW, kuchnia, kulinaria, Qchnia artystyczna, Targi Ksiażki Kulinarnej, wydawnictwa, Zamek Ujazdowski