WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
(Polski) Pikle egzotyczne
Sorry, this entry is only available in Polish.
# fermentacja, KIMCHI, Muzum Fermentacji, pikle, Shipudei Berek(Polski) Kiszonki i fermentacje
Sorry, this entry is only available in Polish.
#(Polski) Pieczona papryka z melasą i labneh
Sorry, this entry is only available in Polish.
# Aneta Zabiegała, Krzysztof Kozanowski, labneh, papryka, Pieczona papryka, przepisyJest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#