WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
Jest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#(Polski) Podzielę się kaszą
Sorry, this entry is only available in Polish.
# bulgur, gryczana jasna i palona, jaglana, jęczmienna, kukurydziana, kuskus, Maja Sobczak ", manna, orkiszowa, Owsiana, Qmam kaszę, quinoa, wydawnictwo muza(Polski) Uczta uczuciowa
Sorry, this entry is only available in Polish.
# Alicja Biała, Anda Rottenberg, Antonina Konopelska, Monika Brzywczy(Polski) Temperament i balans
Sorry, this entry is only available in Polish.
#