We wszystkich salach i na dziedzińcu Fortecy wystawią się dobrze znani producenci, oraz ci, którzy dopiero tu zadebiutują. Stoisk ze względów bezpieczeństwa będzie mniej, ale wszystkie organizator zapewnia, że wszystkie potrzebne produkty zapewni w wielkiej obfitości. Rozpoczęcie sezonu wiosennego ogłosi Pan Ziółko, a Ania z Mlecznej Drogi przywiezie nabiał w pięknych, nowych opakowaniach. Będą kiełbaski od Dreszlera i od Jaroszka, miód od Krężlewicza, ryby od Marcinowskiego, jajka zerówki, masło, twaróg, chrzan, rzodkiewki, żur i buraki na ćwikłę. Będzie duży wybór dań gotowych, bo lubicie gotować dla przyjemności, a nie z obowiązku. Możecie liczyć na wyszukane serniki i strojne mazurki. Oferowane na targu produkty są wytwarzane rzemieślniczo, wiele ma certyfikaty ekologiczne, wszystkie powstają z miłości do dobrego jedzenia. Stoją za nimi ludzie, uśmiechnięci, życzliwi i utalentowani.
Reżim pandemiczny respektujemy – zapawnia organizator – ustawiając stoiska daleko od siebie, przygotowując zasłony z pleksi, środki do dezynfekcji i płatności kartą. Wszystkich prosimy o zachowanie dystansu, życzliwości i zdrowego rozsądku.
Dogodny dojazd, trzy parkingi i wielki wybór sezonowych, lokalnych, ekologicznych produktów bezpośrednio od producentów.
Wielkanocny Targ w FORTECY u Kręglickich
31 marca, środa, w godzinach 09.00 – 19.00
Zakroczymska, róg Sanguszki, w środku parku
https://www.facebook.com/events/2509945282646137
Poleć ten artykuł na Facebooku lub skopiuj link