- Smoothie: borówka amerykańska, banan, czarny sezam, tajska bazylia
- Owsianka na mleku migdałowym, z czekoladą, brzoskwiniami i płatkami migdałów
- Sałatka z bobem, arbuzem, miętą i jogurtem skyr
- Tabbouleh ziołowe z kolorowymi marchewkami i sosem tahini
W taką pogodę szkoda czasu na uprawianie jogi w czterech ścianach! Przejrzeliśmy warszawskie parki, łąki, a nawet dachy i przygotowaliśmy dla Was listę miejsc gdzie możecie praktykować jogę latem. Jest w czym wybierać! Pomimo pandemicznych ograniczeń stołeczne szkoły starają się działać normalnie z zachowaniem wszystkich środków ostrożności. Przedstawiamy aż 16 ciekawych plenerowych jogowych miejscówek (i
#Już najbliższą niedzielę zapraszamy na nasz kolejny brunch w Stacji Mercedes. Tym razem swoje dania zaserwuje Maria Przybyszewska. Jej śniadania są wyjątkowe, tym razem zaserwuje menu egzotyczne, tajsko-arabskie. Maria Przybyszewska, szefowa kuchni, stylistka jedzenia, współpracowniczka magazynu USTA z zawodu jest fotografem, ale gdy kilka lat temu znajomi zaproponowali jej poprowadzenie kuchni w nowo otwieranym stołecznym bistro,
# Maria Przybyszewska, Stacja MercedesW najbliższą niedzielę, od godz. 10.00 zapraszamy na letni brunch w Stacji Mercedes. Wegańską ucztę przygotuje Michał Gniłka. Wydarzenie będzie połączone z premierą roślinnego numeru UST. Do zobaczenia! Niedzielne menu zapowiada się wyśmienicie. Będą francuskie tosty z nasionami chia, twarożkiem migdałowym, truskawkami w czarnym pieprzu i balsamico, pudding chia, mus z mango i płatki kokosowe, chleb
#Jeśli macie w głowie obrazek hipisowskiego miasta jak z filmu „Obywatel Milk”, kolorowego, liberalnego, walczącego o wolność – San Francisco spełni wasze oczekiwania. W nowym numerze UST opisujemy dla was najciekawsze miejscówki tego miasta. Wciąż jest jednym z najbardziej otwartych i zróżnicowanych społeczeństw. Pod względem narodowości, orientacji seksualnej, ale i gastronomii. Kuchnia japońska, chińska, meksykańska
# GUIDE, San Francisco