WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
(Polski) Abrakadabra na kilka talerzy, kimono i psa
Sorry, this entry is only available in Polish.
# bigos, BOŻE NARODZENIE, Londyn, pierogi, przepisy, święta, Wojtek Van PortekJest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#CHEESECAKE WITH POPPY SEEDS AND CRANBERRIES
Half cheesecake half poppy seed cake. Orange peel gives it the flavor, almonds, poppy seeds and raisins give the Christmas feeling and cranberry nicely breaks the sweetness. Enjoy our Christmas recipe! Ingredients: 500 g minced curd 250 g mascarpone cheese ¾ cup powdered sugar 75 g butter at room temperature 5 eggs 2 tablespoons potato starch grated orange peel (well washed) 280 g poppy
# rozpusta, sernik, święciaszek(Polski) Chińskie bułeczki Bao z chrupiącą rzepą, konfiturą chilli i ogórkiem w tajskiej bazylii
Sorry, this entry is only available in Polish.
# bułeczki na parze, Mickey Rotten, rzepa, vegan recipie, wegańska, WEHAŃSKI