WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
Filo pastry cupcakes filled with nut ricotta and mushrooms in port wine
The weather is perfect for mushrooms and markets are full of gifts of the forest. Therefore, Mickey Rotten’s next recipe combines the ingredient of the month – nuts with mushrooms in a truly fall recipe. Crispy filo pastry filled with basil ricotta with Brazil nuts, which are accompanied by porcini mushrooms in port wine. nut ricotta: 250
# Mickey Rotten, przepis wegański, wegańska kuchnia(Polski) Abrakadabra na kilka talerzy, kimono i psa
Sorry, this entry is only available in Polish.
# bigos, BOŻE NARODZENIE, Londyn, pierogi, przepisy, święta, Wojtek Van Portek(Polski) Polenta ze słodkiej kukurydzy z prawdziwkami i karmelizowaną figą
Sorry, this entry is only available in Polish.
# Michał Gniłka, Mickey Rotten, polenta figi karmelizowane, prawdziwki(Polski) Chrupiące ciastko z selera, duszony por i boczniak w białym winie
Sorry, this entry is only available in Polish.
#