WE KISS, WE EAT, WE TALK
Zobacz też podobne artykuły
Jest tylko jeden racjonalny powód by czekać na koniec karnawału – tłusty czwartek. Nawet jeśli nie jesteś fanem tych drożdżowych słodkości, nie odważysz się przyznać wśród znajomych, że nie zjadłeś ani jednego. Tego dnia, nawet w jadłospisie modela lub sportsmenki znajdzie się pozycja: początek z lukrem i dżemem z róży. Albo z cukrem pudrem, albo z porzeczkową konfiturą…. Najsmaczniejszą są oczywiście te własnoręcznie wykonane dlatego spieszymy z pomocą i przedstawiamy 3 pączkowe propozycje: dwa przepisy zainspirowane klasycznymi recepturami i trzeci dla stroniących od produktów zwierzęcych. Który najbardziej Ci smakuje?
Sorry, this entry is only available in Polish.
#TO EAT LIKE GEORGIA O’KEEFFE: CORN SOUP
We are launching a new recipe series “Artist’s Kitchen” by Anna Królikiewicz. She will share with you some meals inspired by the lives of artists, whom she especially values. She starts with Georgia, because, as she explains, she admires both her paintings and her lifestyle. In the new autumn issue of USTA Magazine, there is
# Anna Królikiewicz, Georgia O’Keeffe(Polski) W KONTRZE DO GWIAZD
Sorry, this entry is only available in Polish.
# Jan Jakub Orliński(Polski) Uczta uczuciowa
Sorry, this entry is only available in Polish.
# Alicja Biała, Anda Rottenberg, Antonina Konopelska, Monika Brzywczy