JEMY, MÓWIMY, CAŁUJEMY
WYDARZENIA

Kulinarne Oskary rozdane!

W konkursie WRA Jury oceniało dokonania kulinarne w 18 kategoriach. Brano pod uwagę nie tylko doskonałość, ale też etykę, dziedzictwo, różnorodność i oryginalność. Przymioty te nagradzane były 12 Dużymi i 6 Małymi Talerzami. Nad nominacjami debatował zespół sędziowski złożony ze światowej sławy szefów kuchni, m.in. Eleny Arzak, Massimo Bottury czy Davida Changa. Wśród laureatów konkursu znalazły się takie restauracje, jak: Wolfgat, Lido 84, La Mère Brazier, Noble Rot, Alain Ducasse i Ballymaloe House. Oficjalnym partnerem wydarzenia była jedna z najbardziej ekskluzywnych marek AGD na świecie – Gaggenau. Od ponad 300 lat wyznacza nowe szlaki w sztuce kulinarnej, a jej urządzenia inspirują do poszerzania horyzontów. Uczestnicząc w The World Restaurant Awards podkreśla jak wysoko ceni kunszt rzemiosła, szlachectwo materiałów i pionierskie rozwiązania.

Bezstrefowa płyta indukcyjna marki Gaggenau, model CX 492 o szerokości 90 cm

 

(na pierwszym zdjęciu: Market Plaza z instalacją ilustrującą Schwarzwald, z którego wywodzi się marka Gaggenau)

 

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Poznań

  • Sztokholm

  • Budapeszt

  • Lato

  • San Francisco

  • Amsterdam

  • Kraków

  • Lizbona

  • Śląsk

  • Trójmiasto

  • Madryt

  • Tel Aviv

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa