Eva i Nicolai Tram oboje mają za sobą karierę w świecie gastronomii i mediów kulinarnych, Eva jako sommelier i krytyk kulinarny. Nicolai jako szef kuchni w wykwintnych restauracjach i producent telewizyjny. W 2017 r. przeprowadzili się z dwójką małych chłopców z Kopenhagi do szwedzkich lasów, szukając lepszej równowagi między pracą a życiem rodzinnym. Gdy spędzali spędzali więcej czasu na łonie natury, szybko odkryli, że gotowanie na ogniu przyszło im naturalnie, a ta książka wyrosła z ich wspólnej pasji do gotowania i przebywania na świeżym powietrzu. Po oryginalnej publikacji Cooking on Fire w 2020 roku Nicolai i Eva Tram otworzyli Knystaforsen, restaurację, w której podstawą kuchni jest gotowanie przy ognisku. W 2022 roku restauracja otrzymała gwiazdkę Michelin, a także zieloną gwiazdkę Michelin za zrównoważony rozwój.
Cooking on Fire , Eva Helbæk Tram & Nicolai Tram
Gestalten 2023
#cookingonfire #gestaltenbooks
Poleć ten artykuł na Facebooku lub skopiuj link