WE KISS, WE EAT, WE TALK
EVENTS

Cooking at villa verdi


 
Risotto Ingredients:

  • 1 shallot (or onion) finely chopped
  • 500g Carnaroli rice
  • 100g butter
  • 250g fresh boletus
  • 10g lovage
  • 100g parmesan
  • 1l mushroom stock
  • 50ml white wine

 
Start with chopping finely the onion. Then, cut the mushrooms in tiny slices. Melt ¼ of the butter in a pot, add onion and fry until golden. Add rice and roast with the onion for a while. Add white wine, leave for 1 minute and then add two ladles of mushroom broth. When the rice absorbs the liquid, add another portion of the broth. Fry the mushrooms and add them in the middle of the cooking, but leave 1 mushroom for decoration. When the rice is almost done, add parmesan, butter, salt, and lovage. Allow the ready risotto to evaporate for a minute. And it’s ready!
 
 
TEXT: Aleksandra Noszczyk-Kazana/The Grand Theatre, photos: Krzysztof Kozanowski/USTA

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 29

  • nr 28

  • nr 27

  • nr 26

  • nr 25

  • nr 24

  • nr 23

  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Kraków

  • Lizbona

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur

  • Warszawa

  • Warszawa

  • Berlin