JEMY, MÓWIMY, CAŁUJEMY
WYDARZENIA

Szampan na gali


Wykwintne menu skomponują Szefowie kuchni: Philippe Mille z Restauracji Le Parc w Zamku Les Crayères w Szampanii (2* Michelin), Wojciech Modest Amaro z Atelier Amaro (1* Michelin) oraz Maciej Majewski z warszawskiej restauracji La Brasserie Moderne.
 

 
 
Doroczna Gala CCIFP w ciągu ostatnich kilku lat nabrała szczególnej wagi dla firm stowarzyszonych w Izbie i stała się ważnym punktem w kalendarzu polsko-francuskiego środowiska biznesowego. Poprzednia edycja zgromadziła blisko 500 gości, zarówno prezesów największych firm z kapitałem francuskim, jak i reprezentantów świata kultury, polityki oraz mediów. Gala CCIFP to nie tylko okazja do nieformalnych rozmów, ale również wyjątkowe doznania kulinarne i rozrywka na najwyższym poziomie.
 
 

Zobacz też podobne artykuły

Wszystkie wydania ust
  • nr 22

  • nr 21

  • nr 20

  • nr 19

  • nr 18

  • nr 17

  • nr 16

  • nr 15

  • nr 14

  • nr 13

  • nr 12

  • nr 11

  • nr 10

  • nr 9

  • nr 8

  • nr 7

  • nr 6

  • nr 5

  • nr 4

  • nr 3

  • nr 2

  • nr 1

Nasze przewodniki po miastach
  • Berlin

  • Poznań

  • Sztokholm

  • Budapeszt

  • Lato

  • San Francisco

  • Amsterdam

  • Kraków

  • Lizbona

  • Śląsk

  • Trójmiasto

  • Madryt

  • Tel Aviv

  • Polskie góry

  • Bangkok

  • Lato

  • Kioto

  • Mediolan

  • Singapur